Home
Uni-K
Missie en Visie
Mogelijkheden
Keuringen
Preventie
Contact
Sitemap

U kunt onder specifieke voorwaarden ook terecht voor groot rijbewijs- en taxikeuringen.

( zie onderaan deze pagina voor de voorwaarden) 

 

PROCEDURE

 

Indien u een rijbewijs C(E) of D(E) wilt behalen of wanneer uw rijbewijs C/D verloopt dient u via www.cbr.nl een eigen verklaring te kopen en in te vullen ( richtprijs 2018 = +/- 37 euro).

Het medische deel van deze verklaring dient door een geregistreerde bedrijfsarts te worden ingevuld. Hierbij behoort een keuring waarbij aandacht wordt besteed aan uw huidige medische situatie, een ogentest, bloeddrukmeting en onderzoek naar uw suikergehalte wat via een vingerprik gebeurt.

De eigen verklaring dient daarna door uzelf te worden opgestuurd naar het CBR alwaar men een uitspraak zal doen over uw rijgeschiktheid. Houd u er rekening mee dat deze uitspraak enige tijd kan duren. Wij adviseren u minimaal vier maanden voordat het rijbewijs verloopt de keuring aan te vragen.

Voor een taxikeuring heeft u een medische verklaring nodig welke te verkrijgen is via de Inspectiedienst Verkeer en Waterstaat tesamen met het formulier waar de bedrijfsarts de geschiktheid op aan moet geven.

KOSTEN

Een rijbewijskeuring kost 55 euro en een taxipaskeuring kost 50 euro ( beiden inclusief BTW)

 

 

Keuringen kunnen plaatsvinden bij u thuis (maar alleen wanneer u in Zaanstad woont), of op de locatie van de werkgever (maar alleen in de regio Noord Holland, op een maximale reisafstand van 35 km vanaf Zaandam, en bij een minimale afname van 4 keuringen) 

Top