Home
Uni-K
Missie en Visie
Mogelijkheden
Keuringen
Preventie
Contact
Sitemap

Elke werkgever krijgt te maken met ziekteverzuim. De rol van de werkgever heeft in de veranderde wetgeving een centrale rol gekregen. De meeste werkgevers hebben hun eerste prioriteiten echter niet bij verzuimbegeleiding liggen. Door de AVG is er recentelijk ook weer veel veranderd binnen de rol van de werkgever bij verzuim. Ook hierover kan ik u adviseren.

 

Missie:  bijdragen aan een efficient verzuimbeleid en daar waar nodig de werkgever en werknemer begeleiden en adviseren.

 Vrijwel geen enkele ziekte hoeft te leiden tot langdurige volledige arbeidsongeschiktheid.

Visie:  uitgaan van de benutbare mogelijkheden die een zieke werknemer nog wel heeft. Hierdoor wordt gedemedicaliseerd. Door middel van het benoemen van beperkingen wordt een opening gecreeerd om de nog wel aanweizge mogelijkheden te benutten, in eigen en/of in aangepaste werkzaamheden.

 

Door goede voorlichting te geven aan zowel de werkgever als de werknemers wordt stagnatie in herstel door communicatieproblemen of discussies over wel of niet ziek voorkomen. Ziekte staat niet centraal, arbeidsgeschiktheid is waar het om draait.

Daarnaast wordt naast een reintegratie-advies ook een adequaat behandeladvies gegeven, omdat beschikt wordt over een jarenlange ervaring in zowel de bedrijfsgeneeskunde als de huisartsgeneeskunde.

Top